Gjendet material kozmik në tokë

  • G.G /
  • 15 janar 2021 - 11:02
Gjendet material kozmik në tokë

Në fillim të fushatës së re, gjiganti amerikan gjithashtu paraqiti një logo të re.

General Motors paraqet fushatën “Të gjithë në”, e cila synon të krijojë një botë pa emisione dhe ndotje, por edhe pa aksidente trafiku.

Brenda tij, GM ka tre linja të qarta veprimi. E para është përshpejtimi i zbatimit të drejtuesve elektrikë, dmth ndërgjegjësimi i përdoruesve.

Pastaj është përpjekja e njohur nga prodhuesit e tjerë, dhe kjo është të bëhesh një ‘drejtues elektrik’. Dhe së fundmi, GM përpiqet të nxjerrë në pah të gjitha përfitimet e platformës së saj Ultium.

Dhe ndërsa ne presim ardhjen e elektricistëve të parë të gjeneratës së re, modelet Hummer EV dhe Cadillac Lyriq, kompania po njofton se ka ridizenjuar logon e saj.

Inicialet janë lënë, por shkronjat tani janë të vogla.

Mund të duket si një ndryshim i vogël, por mbani në mend se ky është ndryshimi i parë që nga viti 1964.

Kishte ndryshime të vogla në vitet 2001 dhe 2010, por askush nuk i vërejti.

GM thekson se logo e re është përshtatur në mjedisin digjital dhe se “ajo u krijua për të përfaqësuar të gjithë 164,000 punonjësit e kompanisë”.

(Kosova Sot Online)