A besoni në ekzistencën e UFO-ve!

  • A.P /
  • 07 shkurt 2021 - 15:30
A  besoni në ekzistencën e UFO-ve!

Ai që beson në ekzistencën e UFO-ve, tashmë ka edhe një arsye më shumë për ta bërë këtë gjë. Faqja e FBI-së ka publikuar disa dokumente në të cilat bëhet e ditur se jashtëtokësorët janë vëzhguar në New Mexico, në aksidentin e famshëm të Roswell-it.

Raporti i FBI-së, i datës 22 mars 1950 dhe i formuluar nga agjenti Guy Hottel, citon një burim të aviacionit amerikan i cili pohon se tre disqe fluturuese me diametër 16 metra janë gjetur në New Mexico pasi kanë rënë për shkak të interferencave elektronike të provokuar nga radarët e ushtrisë.


(Kosova Sot Online)