Vendi ku radiot dhe orët nuk funksionojnë

  • A.P /
  • 07 February 2023 - 14:34
Vendi ku radiot dhe orët nuk funksionojnë

Zona e lokalizuar në paralelin e 27-të në veri që bashkon Trekëndëshin e Bermudeve, piramidat në Giza dhe Himalajen, paraqet një vend ku ekzistojnë gjëra të çuditshme. Kjo zonë shpesh quhet edhe "zonë e heshtjes", një zonë misterioze në planetin tonë, ku orët ndalen dhe radioja nuk funksionon si duhet.

 

Shkencëtarët që e kanë studiuar këtë zonë mbesin të habitur meqë nuk mund të ofrojnë shpjegime ndaj enigmave të këtij regjioni.

Ky regjion, që gjendet në një lartësi mbidetare prej 2000 metrave, është shumë më i mistershëm sesa që mund ta merrni me mend, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”. Por, përkundër kësaj, ky vend është i banuar me shtëpi që gjenden larg njëra-tjetrës. Disa shkencëtarë mendojnë se fenomenet e çuditshme në këtë zonë janë si rezultat i përqendrimit të lartë të hekurit në ajër. Ajo që dihet, është se në të kaluarën këtu ka rënë një numër i madh i meteoritëve. Në këtë vend, përpos tjerash, janë parë edhe drita misterioze.

(Kosova Sot Online)