Si urinojnë zogjtë, a kanë etje peshqit, si bëjnë macet dashuri?

  • A.P /
  • 21 March 2023 - 14:34
Si urinojnë zogjtë, a kanë etje peshqit, si bëjnë macet dashuri?

Lexoni shpjegimet e fenomeneve interesante në natyrë dhe përgjigjet për pyetje mjaft të pazakonta

Si urinojnë zogjtë?

Zogjtë në fakt nuk urinojnë. Zogjtë nuk kanë vrima të ndara për urinën dhe fekalet, kështu që gjithçka që përzihet në të vërtetë del si pastë përmes një hapjeje të quajtur kloaka.

Zogjtë përdorin gjithashtu kloaka për riprodhim, dhe meshkujt fekondojnë femrat në një proces të quajtur “puthje kloakash”.

 

 

Pse pulat kanë kreshta?

Te gjelat, një kreshtë e madhe tregon një nivel të lartë testosteroni dhe, sipas hulumtimeve të vitit 2010, pulat janë në gjendje të përcaktojnë nëse duhet të çiftëzohen me një gjel të caktuar, bazuar në madhësinë e kreshtës së tij.

A kanë etje peshqit?

Peshqit teknikisht nuk pinë ujë si ne. Saktësisht se si ndodh kjo varet nëse ata jetojnë në ujë të freskët apo të kripur. Në ujin e kripur, peshqit duhet të pinë ujë të kripur për të zëvendësuar lëngjet e humbura dhe më pas për të eliminuar kripën e tepërt.
Reklama

Veshkat e tyre prodhojnë sasi të vogla lëngu që përmbajnë përqendrime të larta kripe. Peshqit e ujërave të ëmbla prodhojnë sasi të mëdha të urinës së holluar, e cila ka pak kripë. Veshkat kanë nevojë për më pak për të mbajtur një përqendrim të qëndrueshëm të kripës në gjak në ujërat e njelmëta ose me kripësi më të ulët. Prandaj, të gjithë peshqit kanë nevojë për ujë, por ata kurrë nuk kanë vërtetë etje.

Si bëjnë macet dashuri?

Nëse doni të dini se si duket në të vërtetë seksi i maceve, ka një pjesë të vogël të videove në YouTube që mund t’ju tregojnë atë. Megjithatë, gjëja më e çuditshme në këtë marrëdhënie është penisi i maçokut. Gjëja e parë që duhet të dimë është se maçokët kanë penis me thumb, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”. Besohet se xhumbat ndihmojnë që penisi të qëndrojë në ereksion gjatë aktit seksual dhe në të njëjtën kohë të stimulojë ovulimin te femra. Gjithashtu, maçokët kanë kocka në penisin e tyre.

(Kosova Sot Online)