Observatori dhe Planetariumi i parë Kombëtar i Kosovës është hapur zyrtarisht

  • A.P /
  • 20 June 2024 - 14:50
Observatori dhe Planetariumi i parë Kombëtar i Kosovës është hapur zyrtarisht

Observatori dhe Planetariumi i parë Kombëtar i Kosovës (OPKK) është hapur të mërkurën, më 19 qershor, në fshatin Rashincë të Komunës së Shtimes, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Ai do të jetë i qasshëm për publikun nga 20 qershori.

Organizata Astronomy Outreach of Kosovo (AOK) shpreson që kjo do të nisë një “epokë të re të integrimit, hulumtimit dhe kërkimit shkencor për popullin e Kosovës”.

(Kosova Sot Online)