Ilaçi natyral që ndihmon te kanceri i mushkërive - Shëndetësia - Kosova Sot
Ilaçi natyral që ndihmon te kanceri i mushkërive

Ilaçi natyral që ndihmon te kanceri i mushkërive

Kanceri është sëmundje e kohës dhe ka pushtuar botën. Në shfaqjen e tij ndikojnë faktorë të shumtë, ambienti i ndotur dhe konsumimi i ushqimit të kontaminuar janë midis faktorëve. Nga ana tjetër, ekzistojnë vende si në Kaukaz dhe Siberinë e largët ku sëmundja është shumë më e rrallë 

Përgatitja: 100 gramë lëvozhgë të arrave i bluani dhe i derdhni në ujë të vluar, i hidhni në një kavanoz prej një litër. I lini të qëndrojnë për dyzet deri gjashtëdhjetë 60 minuta. Më pas sipër shtoni alkool 60 për qind dhe e lini për 21 ditë. Shërimin e filloni me një pikë të përzierjes të tretur me 20-30 gr ujë të ngrohtë. Merreni njëherë në ditë gjysmë orë para shujtës. Pastaj, 10 ditë e shtoni nga një pikë duke u kthyer përsëri prapa deri në një pikë të vetme.

(Kosova Sot)

16 orë e 58 minuta më parë
23/01/19