Rrënja që shëron - Shëndetësia - Kosova Sot
Rrënja që shëron

Rrënja që shëron

Erëza dimërore që përdoret kundër shumë sëmundjeve, madje edhe atyre më të rëndat, me mijëra vite përdoret si ilaç natyral. Sipas ekspertëve rrika ka vlerë të artë. 

 Në luftë me kancerin  

Jo vetëm mjekët popullor, por edhe shkencëtarët theksojnë se rrika ndihmon në shërimin dhe parandalimin e kancerit. Te kanceri në mushkëri sugjerohet inhalim i përditshëm. Bluani rrënjën e rrikës dhe thithni avullin e rrikës për disa minuta, derisa sytë t’ju lotojnë. 

 Ngrit libidonë 

Rrika përdoret edhe si afrodiziak dhe përmirëson funksionimin prodhues te meshkujt. Rrikën e bluar e përzieni me gjysmë litër qumësht të vluar. E lini për 4 orë, konsumoni 1-2 lugë në ditë.

(Kosova Sot)

18 orë e 19 minuta më parë
20/01/19