- Shëndetësia - Kosova Sot
Dr. Oz ka prezantuar prodhimin që shkrin dhjamin brenda natës

Dr. Oz ka prezantuar prodhimin që shkrin dhjamin brenda natës

Dr. Oz është mjek amerikan që famën e gjeti kur u shfaq te "Oprah Show", ku ofroi shumë këshilla për probleme të shumta, sidomos te ato me mbipeshë. Oz në emision ka prezantuar inhibitorët me karbohidrate si çudia e dobësimit. Përbërësit më të mirë për shkrirjen e dhjamit Dr. Oz ka theksuar ekstraktet e fasules së bardhë që vepron përbrenda trupit duke parandaluar trupin që karbohidratet që i dërgoni të shndërrohen në dhjam. Dr. Oz garanton se ekstraktet e fasules së bardhë ndryshojnë jetën. Edhe ekspertja e njohur botërisht, Lisa Lynn sugjeron këtë ekstrakt si zgjidhje për humbjen në peshë. Për ekstraktet e fasules së bardhë ajo thotë: "Më parë kam pasur më shumë se 20 kg dhe kam provuar krejt dietat. Isha edhe vegjetariane. Ndihmon edhe te femrat që shtojnë në peshë shkaku i problemeve me gjëndrat tiroide". Sipas mendimit të Lise Lynn, ekstraktet e fasules së bardhë pakë- sojnë dëshirën për karbohidrate. "CarbStop" për qëllim ka shkrirjen e dhjamit rreth belit, kofshëve.

(Kosova Sot)

15 orë e 22 minuta më parë
22/02/19