Me ndihmën e këtyre 3 pijeve detoksuese pastroni helmet dhe përtërini lëkurën

  • 25 prill 2019 - 09:20
Me ndihmën e këtyre 3 pijeve detoksuese pastroni helmet dhe përtërini lëkurën

Ky kombinim do të kënaq shijen tuaj, e me konsumimin e tyre bëni shumë për shëndetin tuaj.

Lëngu i gjelbër nga lakra jeshile dhe molla

ë e gotës lëng bademi;

¾ e gotës akull;

1 ½ e gotës lakër jeshile të copëtuar;

1 selino të prerë;

½ e mollës së kuqe apo të gjelbër;

1 lugë fara të lirit;

1 lugë mjaltë.

Lëng nga lakra jeshile, ananas dhe kokos

1 banane;

1 gotë ananasi;

1 gotë lëng kokosi;

2 gotë lakër jeshile të copëtuar.

Lëng nga lakra jeshile, dredhëza dhe banane

1 banane;

1 gotë lëng nga soja;

1 gotë dredhëza të freskëta ose të ngrira;

1 gotë lakër jeshile të copëtuar;

1 gotë akull.

(Kosova Sot)