Ndaloni gërhitjen me ndihmën e këtyre ushtrimeve

  • 30 prill 2019 - 10:11
Ndaloni gërhitjen me ndihmën e këtyre ushtrimeve

Netët pa gjumë si pasojë e gërhitjes ndikojnë keq në shëndetin tuaj.

E partneri që gërhet mund të vuajë nga ndonjë problem shëndetësor që kërkon zgjidhje të shpejtë. Shumica e njerëzve fillon me gërhitjen me kalimin e viteve.

Mjekët propozojnë të bëni disa ushtrime me të cilat do të merrni frymë lirisht gjatë natës MST/ Ushtrimet e fytit Ngrini gjuhën lart dhe e mbani në qiellzë duke prekur dhëmbët e parë. Mbani gjuhën në këtë pozitë për disa sekonda, e më pas përsëri e përsëritni ushtrimin. THONI "A" Imagjinoni se jeni te dentisti dhe thoni shkronjën "A" për 20 sekonda. Kjo do të duhej të hapte organet tuaja të frymëmarrjes

(Kosova Sot).