Pastroni sinuset për vetëm disa minuta

  • E.K /
  • 01 shtator 2020 - 11:55
Pastroni sinuset për vetëm disa minuta

Besoni apo jo, pasi ta keni lexuar këtë artikull, do të keni mundësi që të liroheni nga sinuset dhe sekretimi i mërzitshëm që rrjedh nga hunda. Problemi më i shpeshtë te infeksionet e sinuseve është bllokimi i hundës. Problemet e tilla shfaqen si pasojë e shumë faktorëve, alergjisë, gripit dhe ftohjeve.

Edhe pse bllokimet e hundëve nuk zgjatin më shumë se një javë, janë të mërzitshme. Si të veproni Gjuhën tuaj e tërhiqni sa më prapa që mundeni, në brendësinë e gojës, dhe ngadalë e shtyni nga lart. Më pas, gishtin tregues e vendosni midis vetullave dhe e shtypni fort për 20 sekonda, bëni pauzë prej 20 sekondave. Pastaj e përsërisni këtë proces disa herë, derisa sinuset do të fillojnë të rrjedhin.

(Kosova Sot Online)