Eliksiri që ju mbron nga viruset

  • E.K /
  • 10 September 2020 - 10:49
Eliksiri që ju mbron nga viruset

Jua preferojmë përdorimin e këtij eliksiri natyror, i cili paraqet një bombë të vërtetë vitaminoze për organizëm. Nëse nuk doni që të prekeni nga gripi, atëherë e vetmja gjë që mund të bëni, është që ta forconi sistemin tuaj imunitar, gjë që nënkupton gjumin e rregullt, ushqimin adekuat, ku përfshihen shumë pemë dhe perime, drithëra integrale dhe ujë. Por, përpos kësaj, jua preferojmë që ta përdorni edhe këtë eliksir natyror.

PËRBËRËSIT

 - 6 portokaj - 1/4 të lakrës së kuqe - 1 panxhar i freskët - 2 filxhanë ujë Në aparatin tuaj për përgatitjen e lëngjeve përgatiteni një lëng nga këta përbërës, të cilin duhet ta pini në mëngjes, në të esëll.

(Kosova Sot Online)