Kush ka nevojë urgjente që të vizitohet tek mjeku?

  • E.K /
  • 14 shtator 2020 - 14:20
Kush ka nevojë urgjente që të vizitohet tek mjeku?

Nëse nuk arritët ta gjenit dot, ne e kemi përgjigjen për ju:

Gruaja e 3-të në foto ka nevojë urgjente për t’u vizituar pasi këmbët e fryra dhe të skuqura janë një tregues i sëmundjeve serioze, veçanërisht me zemrën.

(Kosova Sot Online)