Shpejtojeni punën e zorrëve për humbje të peshës

  • E.K /
  • 15 shtator 2020 - 13:12
Shpejtojeni punën e zorrëve për humbje të peshës

Çdo mëngjes në lukth të zbrazët e pini këtë pije që mund ta bëni nga uthulla e mollës dhe zorrët tuaja do të punojnë pa problem. Përgatitja e pijes: - Në një gotë me ujë të vakët e qitni një gotë të vogël me uthull shtëpiake të mollës. Ia shtoni një lugë të vogël me mjaltë. Pija juaj është e gatshme për t'u konsumuar.

Pas një muaji të konsumimit të kësaj pijeje do t'i humbni madje edhe deri në pesë kilogramë. Qëllimi është që pas një muaji ta ndërpritni këtë trajtim, ta bëni një pauzë prej 15 ditëve dhe ta përsëritni trajtimin. Gjithashtu edhe flokët dhe thonjtë tuaj do të jenë dukshëm më të fortë dhe më të shkëlqyer. Zorrët do t'i largojnë të gjitha helmet nga organizmi. Do ta ndjeni një rilindje gjithëpërfshirëse të trupit. 

(Kosova Sot Online)