Për ta parandaluar dhimbjen e kokës, nevojiten vetëm 60 sekonda

  • E.K /
  • 08 nëntor 2020 - 09:54
Për ta parandaluar dhimbjen e kokës, nevojiten vetëm 60 sekonda

Edhe pse ka ilaçe të shumta të cilat me sukses na lirojnë nga dhembjet dhe pengojnë dhembjen e kokës, marrja e shpeshtë e këtyre ilaçeve nuk është e mirë për organizmin.

Ilaçet shpesh ndikojnë në lukthin tuaj, andaj nëse i merrni tej mase mund të keni probleme serioze.

E pra, çfarë të bëni kur fillon t’ju dhembë fuqishëm koka?

Para se të merrni ilaçet, provoni që dhembjen e kokës ta pengoni në mënyrë natyrale.

Shkaktarët e dhembjes së kokës mund të jenë të ndryshëm, mirëpo më së shpeshti dhembja e kokës shfaqet për shkak të dehidrimit të trupit dhe tensioneve të cilat krijohen në qafën tuaj, zverk dhe sinuse.

Prandaj ne po ju prezantojmë teknikën e cila do t’ju ndihmojë që të eliminoni stresin dhe tensionin nga koka.

Para se të filloni me këtë teknikë, patjetër pini disa gota ujë në mënyrë që të bindeni që dhembja e kokës nuk është shfaqur për shkak të mungesës së lëngjeve në organizëm.

(Kosova Sot Online)