Sekreti i arrave që ndoshta askush nuk ju tha

  • A.P /
  • 24 janar 2021 - 09:59
Sekreti i arrave që ndoshta askush nuk ju tha

Shumica e njerëzve i duan arrat, të cilat janë gjithashtu një meze e lehtë e shëndetshme kur hahen me mençuri. Gjithashtu, arrat janë një nga ushqimet që mund të ruhen për një kohë të gjatë.

Por mjafton t’i ruani siç duhet. Kështu që këtu është ajo që ju duhet të bëni për të zgjatur më shumë:

Ruani ato në një enë hermetike. Në këtë mënyrë ju do ta mbani ajrin larg arrave dhe kështu ato do të mbahen më gjatë.

Gjithmonë mbajini në një vend të freskët. Nuk mjafton t’i kesh në një enë hermetike. Nëse planifikoni t’i konsumoni brenda pak ditësh, atëherë mjafton një vend i errët në dollap. Por nëse doni t’i mbani më gjatë, atëherë duhet t’i vendosni në frigorifer. Në këtë rast, ato do të jenë të freskëta deri në gjashtë muaj në mirëmbajtjen e frigoriferit.


(Kosova Sot Online)