Keni një shenjë si kjo në krahë? Kjo është domethënia e saj

  • E.K /
  • 29 janar 2021 - 13:30
Keni një shenjë si kjo në krahë? Kjo është domethënia e saj

Mund të keni parë një shenjë të vogël të rrumbullakët në krahun e majtë të dikujt ose mund ta keni edhe vetë.

Kjo është një shenjë për shkak të vaksinimit. Sipas ‘Organic Healthy Food’, kjo vaksinë ishte shumë e zakonshme para disa viteve. Mjekët përdorën një virus të gjallë Vaccinia për të shkaktuar një përgjigje imune që do të mbronte njerëzit nga virusi Variola, i cili shkaktone linë.

Pas kryerjes së vaksinimit, formohen flluska dhe më pas krijohet një kore e cila shërohet për disa javë. Në fund mbetet vetëm një shenjë e rrumbullakët, e dhëmbëzuar. Krahu i njerëzve injektohet disa herë me vaksinë, e cila krijon edhe atë ‘hartë’.

Kjo është edhe arsyeja sepse ajo nuk është një pikë e vogël, por një shenjë e dukshme.

(Kosova Sot Online)