Përmirësoni shikimin me këtë 'bombë' me vitamina

  • E.K /
  • 24 gusht 2021 - 14:14
Përmirësoni shikimin me këtë 'bombë' me vitamina

Ekspertët e mjekësisë popullore, në bashkëpunim me mjekë dhe akademikë të shumtë, kanë sugjeruar pacientët e tyre që përpos shërimit në spital, ta përdorin edhe këtë përzierje magjike. Të gjithë ata që e kishin përdorur kishin mbetur të mahnitur me rezultatet e arritura. Pasi që është bërë publike kjo recetë, njerëzit kanë filluar ta përdorin me të madhe.

RECETA:

100 gramë lëng aloe-vera 500 gramë arra të copëtuara 300 gramë mjaltë Lëngun nga 3-4 limonë.

PËRGATITJA:

Së pari përgatitni dhe nxirrni lëngun nga bima aloe-vera. Kur ta keni përgatitur lëngun e përzieni me përbërësit tjerë. Kjo përzierje merret tri herë në ditë nga një lugë të supës. Konsumohet derisa mos të vijë deri në përmirësimin e shikimit. Pos kësaj, ky lëng është një 'bombë' e vërtetë me vitamina, e forcon gjithë organizmin.

(Kosova Sot Online)