Me një prekje: Për vetëm 20 sekonda pastroni sinuset e bllokuara

  • E.K /
  • 08 dhjetor 2021 - 11:39
Me një prekje: Për vetëm 20 sekonda pastroni sinuset e bllokuara

Mund t’ i pastroni sinuset për vetëm njëzet sekonda  me një prekje të thjeshtë, pa inhalim dhe avull të ngrohtë, pa inhalator, e ajo që edhe është bukura e gjithë kësaj, kjo fshehtësi ndikon pa marrë parasysh se cila është arsyeja e sinuseve të bllokuara, qoftë ftohja, alergjitë apo diçka e tretë.

Prekeni gjuhën për qiellzë, e gishtin e vendosni midis vetullave. Mbajeni aty për njëzet sekonda dhe sinuset do të fillojnë të pastrohen. Kur ta lëshoni gjuhën, do të duhej të ndjeni pak veprim në pjesën e brendshme të fytit.

(Kosova Sot Online)