Dieta që befason - humbni 5 kg për 5 ditë

  • E.K /
  • 16 February 2022 - 11:18
Dieta që befason - humbni 5 kg për 5 ditë

Kafjalli është i thjeshtë, konsumoni një pemë, si pjepër për shembull, shalqi, dardhë, pjeshkë ose portokall, përderisa çfarë duhet të mos konsumoni, e kuptoni më poshtë.

DITA E PARË

Dreka: 1 gotë jogurt (200 ml), një vezë e zier, 1 portokall. Darka: 2 vezë të zier, 2 dl domate të ziera ose 2 domate të freskëta, 2 rriska bukë të thekur, sallatë dhe gjysmë trangulli.

DITA E DYTË

Dreka: 1 gotë jogurt (200 ml), 1 vezë të zier, 1 portokall. Darka: 1 domate, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 portokall, 1 rriskë bukë të thekur, 1 gotë çaj ose kafe pa sheqer.

DITA E TRETË

Dreka: 1 portokall, 1 vezë të zier, sallatë të gjelbër ose trangull, 1 gotë jogurt. Darka: 1 portokall, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 çaj ose kafe pa sheqer, 1 rriskë bukë të thekur.

DITA E KATËRT

Dreka: 1 domate, 125 gr qumësht lope pa yndyrë, 1 rriskë bukë të thekur. Darka: 2 domate t freskëta, 125 gr mish gjedhi të zier, 1 mollë.

DITA E PESTË

Dreka: 1 domate të papërpunuar, të freskët, 200 gr peshk ose mish, 1 rriskë bukë të thekur. Darka: Gjysmë kilogrami patate të ziera, bizele ose karota. Mos harroni se mishin ose perimet duhet t'i zieni pa kripë. Pos kësaj, merrni pauzë ditën e gjashtë dhe të shtatë, dhe filloni përsëri.

(Kosova Sot Online)