Hudhra burim i mirë për alibinë dhe selenin

  • A.P /
  • 23 January 2023 - 14:39
Hudhra burim i mirë për alibinë dhe selenin

Hudhra aktivizon enzimat e mëlçisë, që marrin pjesë në eliminimin e helmeve.

Është burim i mirë për alibinë dhe selenin, dy substanca që e forcojnë sistemin imun dhe e pastrojnë mëlçinë. 

 

Hudhra është e njohur si armiku i raporteve sociale, për nga aroma e pakëndshme. Por, ajo njëkohësisht është një mike e madhe e mirëqenies sonë, falë të mirave të shumta që përmban. Përveçse rekomandohet në receta të ndryshme gatimi dhe sekrete kulinare, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”, hudhra është një antibiotik i vërtetë natyral, që mund të na japë mjaft të mira dhe përfitime, si ushqyese ashtu edhe mjekësore.

 

(Kosova Sot Online)