Eliksir për pastrimin e gjakut

  • E.K /
  • 11 April 2024 - 09:03
Eliksir për pastrimin e gjakut

Natyrisht se eliksiri çudibërës, i cili posedon pothuajse të gjitha aftësitë magjike ekziston, por se atë pije magjike nuk do të mund ta blini nëpër barnatore. Kjo recetë shumë e vjetër është ruajtur deri në ditët e sotshme, e jemi shumë të sigurt se do t'ju ndihmojë në masë të madhe për ta ringjallur dhe për ta pastruar trupin tuaj në përgjithësi

PËRGATITJA:

Në fillim, merrni 13 thelpinj të hudhrës, të cilat duhet t'i qëroi dhe t'i imtësoni për t'i përzier më pas me rreth 600 mililitra verë të bardhë. Të gjithë këta përbërës i mbani në një kavanoz të pastër prej qelqi dhe për një periudhë kohore prej tri javësh, në një hapësirë ku depërtojnë rrezet e diellit, e disa herë në ditë duhet përzier kavanozin. Pasi të kenë kaluar tri javë, masën e fituar e kulloni dhe e vendosni në shishe po ashtu prej qelqi. Merrni tri lugë të mëdha të masës për çdo ditë, para secilës shujtë. 

(Kosova Sot Online)