Skitarët olimpik akuzohen për “performancë pornografike” (Video) - Sport - Kosova Sot
Skitarët olimpik akuzohen për “performancë pornografike” (Video)

Skitarët olimpik akuzohen për “performancë pornografike” (Video)

Dy skitarë olimpik, që përfaqësojnë Kanadanë këtë vit në Lojërat Olimpike Dimërore në Kore të Jugut, janë akuzuar për performancën e tyre.

Fituesi i tre medaljeve Scott Moir dhe partnerja e tij Tessa Virtue, tani kanë vendosur ta ndryshojnë performancën e tyre në lojërat olimpike, pasi menduan se është shumë “seksi” për ta performuar për gjyqtarët dhe shikuesit anembanë globit. 

 

(Kosova Sot)

23 orë e 39 minuta më parë
15/12/18