Bayerni mohon shkëmbimin Alaba-Sane

  • 28 mars 2020 - 08:49
Bayerni mohon shkëmbimin Alaba-Sane

S’ka asgjë të vërtetë sa i përket një marrëveshje për të shkëmbyer Alaban me Sanen

Shefi ekzekutiv i Bayern Munich, Karl-Heinz Rummenigge, insiston se marrëveshja e shkëmbimit siç raportohet në media David Alaba dhe Leroy Sane “s’ka të bëjë asgjë me realitetin”.

Kampioni i Gjermanisë ka kohë që lidhet me anësorin e Manchester City, derisa ishte raportuar edhe për një përfshirje në marrëveshje të Alaba.

Sido që të jetë, Rummenigge thotë “nuk ka asnjë mënyrë që të ndodhë ajo”, duke hedhur poshtë gjitha spekulimet e mediave”.

(Kosova Sot Online )