Diplomacia kosovare e mbushur me militantë partiak (Video) - TV - Kosova Sot
Diplomacia kosovare e mbushur me militantë partiak (Video)

Diplomacia kosovare e mbushur me militantë partiak (Video)

Të anketuarit e “Kosova Sot” thonë se në stafin e diplomacisë kosovare po dominojnë klanet dhe militantët e të gjitha partive politike në vartësi se cili koalicion po qeverisin me vendin.

Image

Ismajl Muçiqi thotë se diplomacia është e mbushur me militantë partiak që dështuan edhe në diplomacinë ndërkombëtare. “Rast i tillë është Surinami që tërhoqi njohjen”.

Image

Bajrush Ibishi thekson se në të ardhmen duhet që të jemi shumë më të kujdeshshëm me kuadrot që po i delegojnë në diplomaci.

Image

Hamit Gashi thekson se qëndrojmë mbrapa rajonit në aspektit diplomatik. “Unë nuk do të pranoja një detyrë nëse nuk jam profesionist.Andaj ajo që e thonë gazeta juaj mund të jetë shumë reale”.

Image

Kurse Dukagjin Spanca thekson se përdersia na mungojnë rezultatet kjo tregon se kemi të bëjmë me emërimin e njerëzve joadekuat në këto pozita diplomatike. “Ndaj kanë stagnuar njohjet e reja për Kosovën”.

(Kosova Sot)

19 orë e 52 minuta më parë
11/12/18