Këngëtari i rrugës u injorua nga të gjithë, 4 kotele u bënë kureshtare

  • 04 tetor 2019 - 08:38
Këngëtari i rrugës u injorua nga të gjithë, 4 kotele u bënë kureshtare

Disa njerëz vetëm presin që t’iu vijë mundësia, disa të tjerë kanë lindur të jenë përformues rruge.

E panevojshme për t’u thënë, jeta si një përformues rruge nuk është e gjitha dëfrim dhe lojëra.

Të përformosh për kalimtarët çdo natë ka nevojë për jo pak talent dhe besim.

 

(Kosova Sot Online)