'Laguna e Djallit', ku uji qëndron gjithë vitin i kuq si gjaku

  • 30 tetor 2019 - 17:55
'Laguna e Djallit', ku uji qëndron gjithë vitin i kuq si gjaku

Në një lagunë 12,000 metra mbi nivelin e detit, uji rrjedh në të kuqen e gjakut. 

Laguna e Kuqe, thuhet të jetë e mallkuar nga vetë Djalli dhe është në një zonë të Andeve të Kilit që është aq e largët, sa nuk ishte e njohur për zyrën e turizmit kombëtar deri në vitin 2009.

Me temperaturat e ujit midis 100-120 gradë, edhe vetë kafshët qëndrojnë larg. A do ishit të interesuar për një vizitë në një liqen të tillë?

(Kosova Sot Online)