Kush mund të numërojë paratë, më shpejt se kjo grua!?

  • E.K /
  • 29 August 2020 - 15:15
Kush mund të numërojë paratë, më shpejt se kjo grua!?

Gruaja në këtë video, i numëron paratë në një mënyrë shumë ekzotike – sa të çuditshme aq interesante.

Fillimisht, ajo e mban tubën e parave në dorë. Pastaj, tubën e lakmueshme të parave e ndan në gjysmë, për të filluar numërimin e shpejtë dhe preciz.

Duke i ndarë kartëmonedhat sa në njërën anë sa në tjetrën, ajo thotë në kinezisht shifrat, derisa në fund zbulon edhe totalin.

(Kosova Sot Online)