8 njerëzit më të gjatë që kanë jetuar ndonjëherë

  • E.K /
  • 27 nëntor 2020 - 16:12
8 njerëzit më të gjatë që kanë jetuar ndonjëherë

Njerëzit shpesh shikojnë me admirim njerëzit më të gjatë. 

Por a mund ta imagjinoni sa e vështirë është jeta për njerëzit më të gjatë se dy metra? 

Të gjitha portat janë shumë të ulta, është thjesht e pamundur të futesh në një makinë të klasit ekonomik dhe duhet të flasësh me të gjithë rreth teje, duke u përkulur. 

Ju ndoshta mund të mësoheni me të, por gjithsesi duket e papërshtatshme.

Videoja e mëposhtme e ngarkuar në kanalin Mind Warehouse YouTube hedh një vështrim të tetë njerëzve më të gjatë në botë dhe jetën e tyre të përditshme.

(Kosova Sot Online)