E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

  • G.G /
  • 03 shkurt 2021 - 10:56
E lidh miun për shishe të plastikës dhe e rrah me shkop, videoja po bën xhiron e botës

Një video e pabesueshme shfaq një mi të lidhur për një shishe të plastikës, duke u rrahur me një shkop derisa të urinojë – pasi u lidh me një mbushës të celularit.

Burri që ia bërë këtë miut të shkretë, mund të dëgjohet duke e “dënuar” miun përderisa e godet në kokë, hundë dhe bark.

Miu u lidh për një shishe të plastikës, për t’u dënuar për shkak se i kishte ngrënë kabllon e mbushësit të celularit burrit nga India.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/02/11/979743884881774907/480x270_MP4_979743884881774907.mp4

(Kosova Sot Online)