Ja se si trajnohen snajperistët amerikanë për luftë

  • E.K /
  • 22 shkurt 2021 - 11:20
Ja se si trajnohen snajperistët amerikanë për luftë

Ushtarët njihen me armët e tyre, përgatisin kostumet e tyre ‘Ghillie’ dhe mësojnë si të kalojnë pyjet në fshehje maksimale gjatë trajnimit në Shkollën e Snajperit të Ushtrisë Amerikane.

AirSource sjell pamjet e fundit nga Forcat e Armatosura të Shteteve të Bashkuar.

(Kosova Sot Online)