Gruaja e zë burrin me të dashurën në kinema, pamjet se si ai largohet me vrap bëhen virale

  • G.G /
  • 17 September 2021 - 08:34
Gruaja e zë burrin me të dashurën në kinema, pamjet se si ai largohet me vrap bëhen virale

Një dramë dashurie është zhvilluar në Kolumbi, e pamjet e këtij momenti për pak minuta janë shpërndarë në masë të madhe nëpër botë.

Në TikTok është shfaqur një video që u bë virale, dhe që protagonistë është një burrë me të dashurën e tij në kinema.

E ajo çfarë sigurt ata nuk kishin pritur, ishte momenti kur para tyre shfaqet gruaja e cila e zë burrin e saj me tjetrën dhe menjëherë niset në aksion.

Partneren që e kishte mbajtur të fshehtë menjëherë u largua duke ditur pasojat, ndërsa burri pësoi disa goditje duke detyruar që të ikë me shpejtësi nga gruaja e nervozuar. 

https://v16-web.tiktok.com/video/tos/useast2a/tos-useast2a-ve-0068c004/4dcc49a39686480096ddf03ef7351e05/?a=1988&br=1802&bt=901&cd=0%7C0%7C0&ch=0&cr=0&cs=0&dr=0&ds=2&er=&expire=1631881698&ft=9wMeRe-H4kag3&l=202109170628060101902192110400502D&lr=tiktok_m&mime_type=video_mp4&net=0&pl=0&policy=3&qs=0&rc=ajR3Zmk6Zjs2NzMzNzczM0ApOjUzOWkzOzw5NztlZDszOGdlZS4vcjRfcXFgLS1kMTZzczQyNGEuXmMvXl5iXzI2L146Yw%3D%3D&signature=76ff72e69a017b40ffb4c287acf15ffd&tk=0&vl=&vr=

(Kosova Sot Online)