Ishte duke dhënë motin, gazetarja e BBC rrëzohet në tokë

  • G.G /
  • 20 shtator 2021 - 14:44
Ishte duke dhënë motin, gazetarja e BBC rrëzohet në tokë

Gazetarja e BBC, Carol Kirkwood, u tërhoq duke u rrëzuar në tokë nga një qen gjatë një raportimi të drejtpërdrejtë rreth motit.

Sipas mediave të huaja, prezantuesja skoceze e motit, 59 vjeçe, përfundoi duke “u nxjerrë jashtë” kamerës nga një qen i mrekullueshëm duke lënë bashkëprezantuesin e saj Dan Walker të habitur në studio.

Carol sapo kishte dhënë parashikimin nga Chelsea kur qeni me emrin Flash e tërhoqi dhe e përmbysi atë.

“Flash është i fortë!” qeshi Carol ndërsa u kthye në gjunjë dhe futi kufjen përsëri.

“A je mirë Carol?” pyeti Dan, por pa përgjigje.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/09/20/1306886210590625146/640x360_MP4_1306886210590625146.mp4

(Kosova Sot Online)