Doktoresha e mëson djalin e saj të bëjë operacion përmes brumit të lojës

  • E.K /
  • 20 nëntor 2021 - 11:56
Doktoresha e mëson djalin e saj të bëjë operacion përmes brumit të lojës

Doktoresha Jessica So ka vendosur ta cojë kreativitetin në një nivel tjetër, pasi po e mëson djalin e saj se si të kryejë operacion përmes brumit të lojës.

Brumi i lojës është material i ngjashëm me plastelinën, por për dallim nga plastelina që është me bazë vaji, brumi i lojës është me bazë uji.

So, e cila jeton në Kaliforni dhe është dermatologe e ceritikuar, i rikrijon pjesët e trupit në mënyrë të përpiktë anatomike, në mënyrë që djali i saj parashkollor ta asistojë gjatë kohës kur ajo e vë atë “pjesë të trupit” nën brisk.

Ajo i ndan videot e saj në hashtag-un #playdoughsurgery, në të cilin hashtag e derdh të gjithë kreativitetin e saj.

(Kosova Sot Online)