Një enigmë që vetëm 36 për qind e njerëzve mund ta zgjidhin: Në cilën kapelë është macja?

  • E.K /
  • 16 dhjetor 2021 - 13:50
Një enigmë që vetëm 36 për qind e njerëzve mund ta zgjidhin: Në cilën kapelë është macja?

Nëse jeni gati, lexoni se cila është detyra

Shumë shpesh në rrjetet sociale hasim enigma të ndryshme, herë më të lehta, herë pak më të vështira. Megjithatë, ka një enigmë që vetëm 36% e njerëzve që thellohen në këtë “problem” arrijnë ta zgjidhin.

Detyra quhet “Macja me kapelë” dhe u shfaq në kanalin Youtube “Mend Your Decisions”, transmeton Telegrafi.

Nëse jeni gati, lexoni se cila është detyra.

Rregulli: Ka vetëm një mace në një kapelë. Dhe vetëm një pohim nën këto kapela është i vërtetë.

Kapela 1: Macja është në këtë kapelë.
Kapela 2: Macja nuk është në këtë kapelë.
Kapela 3: Macja nuk është në kapelën 1.

E gjithë kjo tregohet në ilustrim.

Në cilën kapelë është macja?

A e dini përgjigjen?

Nëse dëshironi ta vërtetoni, lexoni tekstin më poshtë.

(Kosova Sot Online)