Çfarë ndodhë nëse i lani flokët me Coca-Cola?

  • A.P /
  • 09 January 2022 - 09:45
Çfarë ndodhë nëse i lani flokët me Coca-Cola?

Produktet e shtrenjta për flokë jo gjithmonë e kryejnë siç duhet punën për të cilën janë krijuar.

Me çmimin e lartë të tyre, rezultatet e dobëta janë të papranueshme.

Por, ka opsione më të lira – apo trika, të cilat mund të ju japin efektin të cilin e kërkoni.

Coca-Cola nuk ka të bëjë asgjë me flokët, por ajo kryen një punë të mirë.

Në një video në YouTube, që ka miliona shikime, shfaqet një femër e cila i lanë flokët me Cola dhe më pas me ujë.

(Kosova Sot Online)