Për pak e goditi për vdekje: Reagimi i shoferit do të ju lë pa frymë

  • G.G /
  • 16 February 2022 - 13:08
Për pak e goditi për vdekje: Reagimi i shoferit do të ju lë pa frymë

Djaloshi u përpoq të kalonte nëpër rrugë pa i kushtuar vëmendje veturës së zezë, e cila kaloi shumë afër tij me shpejtësi tepër të madhe.

Kur e ka parë veturën, djali i vogël është munduar të i ikë por pa sukses.

Për fat të mirë në timon ka qenë një shoder që ka ditur në mënyrë shumë të shkathët të i largohet pëlrplasjes fatale dhe i vogli kaloi pa asnjë lëndim.

Në vijim shihet se si një veturë tjetër ndalon para të djalitë nga ku dalin dy meshkuj dhe e përqafojnë.

https://www.youtube.com/watch?v=ryQ1EX7LhJk&feature=youtu.be

(Kosova Sot Online)