Video me dy milionë shikime: Papagalli i këndon këngët ikonike të Led Zeppelin

  • E.K /
  • 19 October 2022 - 13:28
Video me dy milionë shikime: Papagalli i këndon këngët ikonike të Led Zeppelin

Nuk është lajm që zogjve u pëlqen të këndojnë, por Tico është një papagall i veçantë. Domethënë, ashtu si pronari i tij, ai e do rock’n’roll.

Papagajtë e Amazonës njihen si zogj jashtëzakonisht miqësorë dhe lozonjarë që kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të imituar tingujt dhe askush nuk do t’ju tregojë këtë më mirë se ky rroku.

Tico dhe pronari i tij janë një dyshe e njohur muzikore, regjistrimet e të cilëve mund të gjenden në YouTube. Tico është një fans i madh i AC/DC dhe i pëlqen gjithashtu Zeppelin.

Videoja virale në të cilën ai ka “lëshuar” në këngën Stairway To Heaven ka më shumë se dy milionë e gjysmë shikime.

Tico është një zog me shpirt të lirë dhe nuk i pëlqen të këndojë sipas shabllonit, por i bashkon ritmit në stilin e tij dhe ka një ton të lartë, për të cilin nuk do të turpëroheshin as rockerët më të mëdhenj dhe ndonjëherë i pëlqen. për të futur emrin e tij ose thjesht për të kërcitur “baby”.

(Kosova Sot Online)