Shefi i komedisë më në fund duket se pranon se shfaqja nuk është qesharake

  • A.P /
  • 20 June 2024 - 16:33
Shefi i komedisë më në fund duket se pranon se shfaqja nuk është qesharake

Dukej një pyetje e lehtë për drejtorin e komedisë së BBC-së: A i duket qesharak një nga "sitcom-et" që ai mbikëqyr?, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

 

Por heshtja e Jon Petrie-s kur u pyet për "Djemtë e zonjës Brown's Boys" të BBC-së në një sesion pyetjesh dhe përgjigjesh në fillim të kësaj jave hedh dritë mbi një pyetje më të madhe: Kujt i pëlqen në të vërtetë shfaqja dhe pse e ndan audiencën televizive si asgjë tjetër?

Komedia e cila është transmetuar që nga viti 2011, konsiderohet rregullisht si 'joqesharake', 'e parashikueshme' dhe 'vulgare', megjithatë ajo ende tërheq miliona shikues dhe ka qenë një shtyllë kryesore e BBC për më shumë se një dekadë, me dy specialet festive që vijnë këtë vit.

(Kosova Sot Online)