Kjo është vila superluksoze e Sabri Fejzullahut në Brezovicë

  • 21 nëntor 2019 - 12:23
Kjo është vila superluksoze e Sabri Fejzullahut në Brezovicë

Sabri Fejzullahu është njëri prej artistëve që fiton më se shumti në Kosovë

Njëri prej këngëtarëve më të njohur të Kosovës derisa për më shumë se 50 vite karrierë ende vazhdon që të jetë aktive.

E përpos disa pronave dhe pasurive të tjera të patundshme që ka Sabriu, ai ka vendosur që të tregoj pak më shumë nga villa e tij në Brezovicë.

“Shtëpi e ëmbla shtëpi”, ka shkruar Sabriu derisa ka treguar shtëpinë e tij në këtë Brezovicë.

(Kosova Sot Online)