Asgjë nuk e ndalonte Dianën të rrinte me djemtë e saj, ja sa herë i ka kthyer rregullat e mbretëreshës

  • 12 gusht 2020 - 08:08
Asgjë nuk e ndalonte Dianën të rrinte me djemtë e saj, ja sa herë i ka kthyer rregullat e mbretëreshës

Familjet mbretërore vërtetë që dinë si ta shijojnë jetën dhe këtë nuk e vëmë në dyshim.

Të shumta janë vendet që princesha Diana ka vizituar, megjithatë duket se kujtimet më të bukura i ka pasur me dy djemtë e saj, William dhe Harry.

Në këto foto të rralla do të shihni princeshën dhe dy fëmijët e saj në mosha të ndryshme, në vende të ndryshme, herë në shoqëri të miqve dhe herë vetëm të tre.

Edhe pse dihet që protokolli mbretëror është shumë i rreptë, për sa i përket shprehjes së afeksioni në publik, princeshë Diana nuk është kursyer asnjëherë për t'i treguar gjithë botës ndjenjat e saj për fëmijët.

Këto foto të shkrepura në vite të ndryshme tregojnë për lidhjen e veçantë mes tyre që u ndërpre tragjikisht.

(Kosova Sot Online)