Ishin si vëllezër, Agon Amiga i thotë gjitha: Me Getoar Selimin u ndava në mënyrë banale shumë

  • G.G /
  • 30 shtator 2020 - 10:55
Ishin si vëllezër, Agon Amiga i thotë gjitha: Me Getoar Selimin u ndava në mënyrë banale shumë

Ata njihen si dy artistët më të njohur në estradën shqiptare, që vite më parë sollën revolucion në zhanrin hip-hop.

Getoar Selimi dhe Agon Amiga në fillim ata u prezantuan si grupi “Tingulli 3nt”, ndërsa vite më pas themeluan label-in e ri “Babastars”.

Ndërsa puna po u shkonte mirë, duket se në një moment atyre u është dashur t’i ndajnë rrugët. Në një intervistë në ABC News, Agon Amiga ka folur rreth mar rëdhënies që ka me Getoar Selimit, pasi u pyet nëse ende flasin.

“Fatkeqësisht jo, më fal që më duhet ta them këtu, i kemi ndërprerë në mënyrë shumë banale, kontaktet. Unë i kam thënë edhe atij, i kemi bërë 20 vite karrierë bashkë, eja i ndajmë gjërat në tavolinë, nuk po këndojmë më, por të paktën mbesim miq”, është shprehur ai.

(Kosova Sot Online)