Nëna e 5 fëmijëve harxhon miliona lekë që të bëhet si kukull Barbi, por habit : Do futem prapë në sallë se dua të jem e vi rgjër

  • G.G /
  • 09 nëntor 2020 - 09:55
Nëna e 5 fëmijëve harxhon miliona lekë që të bëhet si kukull Barbi, por habit : Do futem prapë në sallë se dua të jem e vi rgjër

Nannette Hammond gjithmonë ka dashur të duket si një kukull barbi dhe për t’u dukur e tillë ajo ka harxhuar plot 350,000 £. Ka bërë shumë o per acio ne pla stike për t’u dukur si një barbi.

Edhe pse është nënë e pesë fëmijëve ajo thotë se do të vazhdojë të bëjë o pera cione pl astike. Ajo ka treguar për ”Daily Mail” se do të donte që mjeku Amir Marashi, t’i bëjë edhe një op e racion tjetër që ajo të jetë sërish e v irg jër.

Ajo do të udhëtojë deri në New York që të takojë mjekun që mund ta realizojë këtë ope racion. Ajo ka thënë:

Dua që edhe va*ina ime të duket si e një kukulle Barbi dhe të jem sërish e vir gjër.”

(Kosova Sot Online)