Këngëtare me zemër të madhe, lexoi në gazetë dy storie të dhimbshme, më pas i ndihmoi financiarisht dy nëna amerikane

  • E.K /
  • 09 December 2020 - 08:53
Këngëtare me zemër të madhe, lexoi në gazetë dy storie të dhimbshme, më pas i ndihmoi financiarisht dy nëna amerikane

Taylor Swift vazhdon të tregojë anën e saj humane. Këngëtarja amerikane u ka dalur ndihmë dy nënave të cilat ishin rrëfyer në një gazetë për jetën e vështirë financiare në pandemi.

Nikki Cornwell nga Nashville dhe Shelbie Selewski nga Michigan ishin rrëfyer në një gazetë për vështirësitë ekonomike, problemet me qira dhe kriza të tjera të kësaj natyre.

Taylor të dy grave u ka ofrouar 13 mijë dollarë ndihmë.

Këngëtarja u ka shkruar personalisht atyre për ndihmën që do iu jap duke iu treguar se për to ka lexuar në Washington Post.

(Kosova Sot Online)