Zbulohet sekreti familjar i Rihanna-s

  • A.P /
  • 15 janar 2021 - 21:18
Zbulohet sekreti familjar i Rihanna-s

Marrëdhënia e Rihanna me babanë, Ronald ka kaluar në shumë faza. Ka më shumë momente të këqija me këngëtaren e famshme që dërgon babanë e saj edhe në gjykata, në mënyrë që të mbrojë emrin e saj.

Rihanna ka lindur dhe rritur në Barbados dhe që nga fëmijëria e saj kujton babanë e saj alkoolik duke shkaktuar probleme në familje, të cilat i la kur këngëtarja ishte adoleshente. Më vonë, të dy i gjetën përsëri me marrëdhëniet e tyre deri më sot duke pasur dhe jashtë.

Sidoqoftë, Rihanna mbart një sekret familjar “të errët” që doli në dritë disa vite më parë. Zyrtarisht, këngëtarja ka dy vëllezër më të vegjël, por më vonë u zbulua se babai i saj ka edhe tre fëmijë të tjerë: dy vajza dhe një djalë nga një lidhje jashtëmartesore që ai kishte para se të martohej me nënën e saj, Monica.

Fëmijët e tij të paligjshëm, duke u rritur, kontrolluar dhe gjetur atë dhe siç ata vetë e kanë pranuar, ai i njohu ata, por kjo nuk do të thotë që marrëdhënia e tyre është më e mira. Sa i përket marrëdhënies së tyre me gjysmë motrën e tyre të famshme, dy vajzat kanë komunikim, ndryshe nga vëllai. Sidoqoftë, Rihanna shmang referimin e këtyre historive, pa kuptim që ajo fsheh se më në fund ka 5 vëllezër e motra. 

(Kosova Sot Online)