David dhe Victoria Beckham marrin vendimin interesant

  • A.P /
  • 22 janar 2021 - 18:41
David dhe Victoria Beckham marrin vendimin interesant

Çifti i njohur, David dhe Victoria Beckam do të ndërtojnë 7,000 shishe verë nën shtëpinë e tyre prej 6 milion euro.

Ata kanë aplikuar për të zgjeruar hapësirën nga 81 metra katrorë të propozuar fillimisht në 117.5 metra katrorë muajin e kaluar.

Sakaq, kanë marrë miratim nga Këshilli i Qarkut “West Oxfordshire” për të rinovuar bodrumin e tyre nën garazh në një thesar vere.

Sipas Institutit Mbretëror të Arkitektëve Britanikë, bodrumi do të jetë dukshëm më i madh se madhësia mesatare e një shtëpie të re me tre dhoma gjumi.

(Kosova Sot Online)