Ku tradhtojnë personazhet e njohur? Dedektivja rrëfen detajet

  • G.G /
  • 17 February 2022 - 11:41
Ku tradhtojnë personazhet e njohur? Dedektivja rrëfen detajet

Detektivja e çifteve Shkënda Lili e ftuar në “Goca dhe Gra” rrëfeu se ku tradhtojnë personazhet e njohur shqiptarë.

Ajo tha se ata nuk preferojnë të shkojnë në hotele si pjesa dërrmuese e qytetarëve, por kanë shtëpi të tjera.

“Ne shikojmë  nëse dikush është duke shkuar në hotel në periferi të Tiranës. Personazhet e njohur kanë shtëpia, në hotel shkojnë pjesa dërrmuese e të panjohurve. Janë disa gjëra që unë nuk i shkel, unë fotografoj, përgjoj deri dikur dhe shkoj në ambiente që nuk quhet shkelje privatësie. Janë pak ata që shkojnë në divorc për tradhti, janë një sërë fajtorësh të tjerë që ndikojnë”, tha Lili.

(Kosova Sot Online)