E dëgjuat duetin e Kaltrinës dhe Shpatit?

  • G.G /
  • 15 August 2022 - 11:01
E dëgjuat duetin e Kaltrinës dhe Shpatit?

Në kuadër të projekteve verore, është publikuar së fundmi bashkëpunimi i Shpat Kasapit me Kaltrina Gosalcin.

“Rrush i zi” titullohet kjo këngë simpatike, me tekst të dedikuar ndaj të dashuruarve.

https://www.youtube.com/watch?v=VNGv_LH1qAk&feature=emb_title

(Kosova Sot Online)