MESHKUJT JOBESNIKË PARAPRAKISHT ZGJEDHIN FEMRAT ME TË CILAT TRADHTOJNË - Dashuri - Kosova Sot
MESHKUJT JOBESNIKË PARAPRAKISHT ZGJEDHIN FEMRAT ME TË CILAT TRADHTOJNË

MESHKUJT JOBESNIKË PARAPRAKISHT ZGJEDHIN FEMRAT ME TË CILAT TRADHTOJNË

Meshkujt jobesnikë zgjedhin femrat me të cilat do të kenë 'aktivitete jashtë martesore". Ky proces i zgjedhjes së femrave nuk është i rastësishëm, ata e kanë menduar këtë paraprakisht, zbulon një studim. Prej rreth 1.300 të anketuarve, 27 për qind e meshkujve e ka pranuar se në rast se nuk janë të lumtur me lidhjen e tyre, kanë tentuar ta joshin kolegen e punës.

Edhe pse "femra tjetër" shpesh përshkruhet si joshëse misterioze, në fakt ajo në rastet e shpeshta është e afërt dhe ndoshta edhe e keni dëgjuar duke folur për të. Meshkujt zakonisht për aferë e përzgjedhin një femër që e kanë njohur më parë. Një pjesë e tyre do të dëshironte ta njihte dikë të re dhe të ketë takim të shkurtë seksual për të mos ndikuar në lidhjen e tyre të përgjithshme. Rreth 99 për qind e meshkujve kanë zbuluar se kanë pasur aferë ose kanë menduar seriozisht në nisjen e një të tillës. Të dashurit apo bashkëshortët e tyre i kanë tradhtuar 39 për qind e fermave e rreth 35 për qind e tyre kishin menduar ta bëjnë këtë. 

(Kosova Sot)

12 orë e 19 minuta më parë
23/10/18