GJËRAT QË I KUJTOJMË NË SECILËN LIDHJE - Dashuri - Kosova Sot
GJËRAT QË I KUJTOJMË NË SECILËN LIDHJE

GJËRAT QË I KUJTOJMË NË SECILËN LIDHJE

1. Kur ta kuptoni se, përkundër grindjeve që keni pasur, ende dëshironi të jeni me të.

2. Kur të merrni një kafshë shtëpiake dhe kuptoni sa mirë ju shkon kujdesi ndaj një qenie jetësore.

3. Kur shkaku i udhëtimit të parë jeni më të mallëngjyer se kurrë më parë.

4. Gjumi në të njëjtin shtrat, pas seks. Që është po ashtu mirë dhe hiq më pak mahnitëse.

5. -Blerja e një brushës shtesë të dhëmbëve që gjithmonë do të mbetet në banesën e tij.

6. Momenti kur e kuptoni se familja e partnerit do të mund të bëhet edhe familja juaj. Dhe kjo ide ju pëlqen.

7. Kur në momente të vështira në jetë e kuptoni se sa më të lehtë e keni vetëm për faktin se ai është me ju.

8. Kur ju fluturon fjala 'të dua' dhe ajo që dëshironi të dëgjoni është 'të dua edhe unë ty'. Dhe e keni dëgjuar. 

(Kosova Sot)

17 orë e 34 minuta më parë
23/10/18